FOTO: STANIJA ZA PLEJBOJ PLAYBOY I SISE I OBRIJANA PIČKA!

Voli da se pokazuje! Stanija Dobrojević se slikala za najnoviji broj srpskog „Plejboja“ i u novom magazinu je otkrila više nego u rijalitiju „Survivor“! Naime, starleta poznata po silikonskom poprsju se u Kostariki sunčala u toplesu, dok je na fotografijama u „Plejboju“ kao od majke rođena!

Tom prilikom, Stanija je pokazala da prati svetske trendove kada je najintimniji deo ženskog tela u pitanju – naime, skroz je obrijana!
Na pitanje magazina „Plejboj“ kako se odlučila za slikanje, rekla je:
- To je logičan korak nakon boravka u Mansionu i pobede za titulu „Plejboj Golf“ devojke, što nijedna Srpkinja dosad nije uspela, a mnoge su htele.

Inače, nakon što je izbačena iz svog plemena u „Survivoru“, Stanija za naš list kaže da je u pitanju – izdaja! Ona je razočarana ponašanjem Ognjena Kajganića i Ave Karabatić.
- Ognjena sam gledala kao zaštitnika, on mi je bio jedan od najdražih, a zatim me je napao na plemenskom savetu i glasao za mene, razočarao me je. Od tada sam ga gledala kao izdajnika. Ne mrzim ga, ali ga drugačije posmatram. Sve je to igra, ali nije ispao fer. S Avom smo se dogovorili da izbacimo jednog muškarca i da sve žene daju glas nekom muškarcu. Onda bi nas bilo četiri žene i četiri momaka i bili bismo ravnopravni. Međutim, Ava je pred plemenski savet otišla kod muškaraca i rekla im za taj plan, i to da sam ga ja predložila. Tako ih je okrenula protiv mene. Odigrala je pametno i svaka joj čast na tome. Ona meni nije bila konkurencija, gledala sam na nju kao na cirkuzanta – priča Stanija i dodaje da ju je koštalo to što je bila iskrena.
- Ja sam otvoreno svima rekla šta mislim o njima i njihovom ponašanju i zato sam i ispala. Među ženama sam bila najjača, nisam imala konkurenciju i htela sam da izbacimo muškarca da bih odbranila žene. Jako sam se čudno osećala kada su mene izbacili, nisam očekivala to. Na ostrvu odbačenih sam i plakala, pitala sam se šta ću ja među ove dve žene ovde, ali sam se brzo snašla tamo. Povredilo me je i to što su na plemenskom savetu krenuli da me napadaju za kuvanje, ne sviđa im se pirinač, a svi ga pojedu – rekla je starleta za „Alo!“.
Kada smo je pitali da li je posle rijalitija ostala s nekim u kontaktu, kratko je rekla:
- Skoro sa svima. Ja sam tako vaspitana da poštujem starije. Svima sam u lice rekla šta imam. Kontaktiram s mnogima. To je igra i nemam razloga da nekog mrzim.

Autor: WWW.BEZZABRANE.COM

Ostavi odgovor