GOLA SORAJA SARA VUČELIĆ POBEDNICA PLEJBOJ PLEJMEJT!

Prva Playboy Playmate devojka je Soraja Vučelić! Ona je ubedljivo sa preko 60% glasova ublike osvojila ovu laskavu titulu. Na drugom mestu sa više nego upola manje glasova našla se Anastasija Buđić dok je treća bila Una Grujić. Pobedinca je osim statue i cveća dobila i putovanje u Rim za dve osobe koje će pokloniti dragoj osobi, bundu Suzane Perić, dijamantsku ogrlicu…

- Mnogo sam srećna, ne znam šta da kažem… Ostvarila sam životni san! O tome sam sanjala – izjavila je Soraja Vučelić. Anastasija Buđić je kao drugoplasirana dobila putovanje u Tursku u hotel Adam i Eva i rekla da nije baš oduševljeba jer je u tom hotelu već bila,  a Una Grujić je dobila cveće i haljinu!

Subotom su se od novembra 2011. godine, posle ponoći na TV Pink, predstavljale devojke za izbor “Plejboj plejmejt zečicu godine”. Noćas smo imali prilike da gledamo i veliko finale ovog šou programa.

U samom finalu našle su se tri devojke, Soraja Vučelić, Anastasija Buđić i Una Grujić. Nakon što su plesale pred publikom, a gledaoci su očekivali da će se Unina haljina naći svuda osim na delovima za koje je predviđena, proglašena je i pobednica ovog takmičenja. Neki su to već i očekivali jer je kampanja koju je Soraja imala za vreme takmičenja naglašavala pobednicu.

Iako je pobednica proglašena na specifičan način, tačnije, pre nego što su voditelji, Srđan Predojević i Rada Radenović pročitali glasove publike, na video bimu ispisani su rezultati, pa je samo proglašenje delovalo pomalo smešno.

Emisija je inače dovela do masovnog komentarisanja na tviteru, oglasili su se i poznati na ovu temu.Komentara je bilo previše da bismo mogli sve da prenesemo, ali smo izabrali one najbolje i naravno najsmešnije.

Ivan Ivanović naravno nije mogao a da ne prokomentariše Ognjena Amidžića koji je bio u žiriju:

- Amidžić “pažljivo sam slušao ove devojke i mogao puno naučiti”. To sve objašnjava. Goldfingerka se mršti, nekom smrde noge – napisao je Ivan, nije “preskočio” ni Radu Radenović, nju je opisao na sledeći način:

- Rada R oprala sudove, povezala kosu i u penjoaru došla u studio.

Komentari su se nizali poput:

- Hju Hefner se u krevetu okrece!

- Imate li vi očeve i majke? Ponose li se sto im je “ćera izašla na televizor?”

Najviše komentara je izazvala izjava Rade Radenović u emisiji kada je za jednu od takmičarki koja je sedela na motoru rekla:

- Sad ćemo da proverimo kako mala jaše, rekla je Rada, ali to nije bio kraj njenim “izjavama”, jedna od najboljih je ipak bila kada je “prekrstila” čuvenu Diskoteku 54 u broj 84.

Zatim se oglasio i Marko Kon:

- Ovo je najbolja emisija na svim televizijama ikad! ćao zdravo!

Ni Ognjan Radivojević nije ostao ravnodušan pa je pred kraj napisao:

- Efekti su kao u Hollywood-u. Ima i plakanja…

Komentari su se nizali do kasno u noć, nije ostao pošteđen ni Srđan Predojević jer možete i sami da zamislite kako su ljudi reagovali kada je rekao:

- Ostaje nam još da se dignemo do vrhunca.

Pobednica iz prve nije uspela da da izjavu, već je odgurnula mikrofon i u “suzama” rekla:

- Ne mogu sada…

Jedina nerazjašnjena stvar je ta što se emisiji pojavila i Martina Rajić kao jedna od takmičarki, inače učesnica rijalitija “Parovi”.Nismo znali da je napustila vilu ili je samo naučila kako da bude na dva mesta u isto vreme?

Autor: WWW.BEZZABRANE.COM

2 Komentara

  1. medikus

    kakav skot….

  2. Raspucin

    ma sta vam je svi bi je samo tako, doveli do vrhunca na kome je sada.

Ostavi odgovor