OVAKO IZGLEDA KUĆA JELENE KARLEUŠE U SEVILJI!

Taman kada je planirala da se skući u velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi, pop diva Jelena Karleuša je bila prinuđena da promeni mesto boravka! Ugovor koji je Duško Tošić nedavno potpisao za Betis podrazumevao je i odlazak u inostranstvo poznatog fudbalera, a njegova supruga je rešila da mu pruži maksimalnu podršku u karijeri i preseli se u Sevilju sa njihove dve ćerke.

No, sudeći po fotografijama do kojih je naš list došao, Karleuša se nije pokajala što je otišla u Španiju, jer vila u kojoj trenutno živi ispunila je sva njena očekivanja. Pet luksuzno opremljenih soba, ogromno dvorište sa bazenom i sve to na preko 800 kvadratnih metara!

Prema podacima tamošnjeg sajta za nekretnine, vrednost kuće se procenjuje na blizu pola miliona evra. To i ne treba previše da čudi ako se zna da je uprava Betisa želela svog novog ekskluzivca da udomi na najbolji mogući način, te su mu iznajmili vilu u kojoj će se osećati kako i dolikuje jednoj fudbalskoj zvezdi. Enterijer kuće je ispunjen mermernim podovima, kvalitetnim nameštajem i drvenarijom, dok spoljašnjost imanja obiluje zelenilom i bujnom vegetacijom, što je veoma zahvalno zbog Atine i Nike, koje najveći deo vremena provode igrajući se u bašti. Starija Karleušina naslednica obožava da se muva oko bazena i da mrežicom skuplja opalo lišće, dok se mlađa još uvek prilagođava novom životnom prostoru.
U želji da čujemo kakvi su Jelenini prvi utisci o novom domu, kontaktirali smo s njom i zatekli je u Beogradu, gde trenutno boravi zbog svojih i Duškovih obaveza:

- Upravo smo došli iz Sevilje zbog Duškovih obaveza u reprezentaciji i mog koncerta u Obrenovcu, koji će biti održan u subotu. Kada sve obavim, vraćamo se u Španiju. Sevilja je prelep grad s impresivnom kulturom i istorijom. Klima je predivna, a jezik vrlo lak za učenje, tako da se polako uklapam u sredinu. Našli smo fenomenalnu kuću i sada je polako opremamo, nigde ne žurimo. Vreme uglavnom provodimo u upoznavanju grada i njihove kuhinje i ljudi, mada je svaki izlazak na ulicu buran pošto je Duško tamo ogromna zvezda, a Španci su ludi za fudbalom – rekla nam je Karleuša.

Autor: WWW.BEZZABRANE.COM

Ostavi odgovor